
Wok med kyckling med bambuskott och ägg nudlar
3 krm coriander
3 krm Sichuanpeppar
4 Vitlökklyfter
1 msk Sesamolja
1 msk Fisksås
3 msk Ostron sås
1 mskSoya
1 dlVatten
1msk Potatis mjöl
Börja med att hacka vitlöken. Varm upp stekpannan lägg i coriander frön och sichanpeppar. Låt dessa rosta en stund till det börjar knäppa i kryddorna. Mortla kryddorna sedan. Häll i olivolja och vitlöken först. Sedan kryddorna och kycklingen. Stek detta en stund innan du lägger i strimlade bambu skotten. Häll sedan i sesam oljan fisksåsen ostron såsen vatten och soya . Låt detta buttra en stund . Koka äggnudlarna under tiden i 3 min. När kycklingen börjar bli klar. Jag ett halvt glas med vatten och lägger i potatis mjölet i vattnet och rör om. Häll sedan lite i taget över kycklingen och rör om. Detta kommer då att bli tjockare . Till sist i med ägg nudlarna och rör om
Kommentera