(null)

Du behöver

  • 600 g lax
  • 0,5 purjolök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1 röd chilifrukt
  • 1 msk solrosolja
  • 2 msk röd currypasta
  • 3 dl kokosmjölk
  • 1 limefrukt, saft
  • 1 dl koriander, hackad
  • 150 g sockerärtor
  • 70 g babyspenat
  • salt
  • peppar


Gör så här

  • Skär laxen i tärningar. Snitta, skölj och skiva purjolöken. Skala och hacka vitlöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
  • Häll upp olja i stekpannan och fräs chili, vitlök, currypasta och lök. Tillsätt kokosmjölk och koka upp.
  • Rör försdiktigt i koriander, sockerärter och babyspenat. Tillsätt laxtärningar och limesaft.
  • Smaka av med salt och peppar och limesaft.
  • Servera med jasminris, blandad sallad och limebitar.

Kommentera

Publiceras ej